Duo

Duo Rolgordijnen - Bespaar 65%

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwart
  Zwart
  Vanaf
  € 21,56
 2. Grijs
  Grijs
  Vanaf
  € 18,76
 3. Creme
  Creme
  Vanaf
  € 18,76
 4. Wit
  Wit
  Vanaf
  € 18,76
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Raamdecoratie SALE biedt u een unieke mogelijkheid om rechtstreeks uit de fabriek op maat gemaakte duo rolgordijnen te kopen. Kies uit vier populaire kleuren wit, crème, grijs en zwart. Wij bieden u de laagste prijs op internet voor volledig maat werk en een hoogwaardig cassettesysteem. Deze producten zijn gemaakt in Europa en kunnen niet worden vergeleken met goedkope producten uit China.

Deze producten worden geproduceerd met een speciale stof uitgevonden door Koreanen. Ze zijn al jaren een popularie trend in de wereld van raamdecoratie. Ze bestaan uit een transparante baan en een stoffen baan die wanneer deze worden geroteerd kan je gemakkelijk het licht blokkeren, ze werken ook als een rolgordijn doordat u de stof volledig op en neer kan laten rollen. De laagste prijzen voor op maat gemaakte elektrische duo rolgordijnen, vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn nu rechtstreeks van de fabriek. Wij verkopen helaas nog geen motoren.

Duo rolgordijnen worden ook wel zebra gordijnen of rol jaloezieën genoemd, dit komt doordat de stofbanen en gaasbanen elkaar afwisselen wat er voor zorgt dat de banen voor elkaar langs bewegenen en u hierdoor gemakkelijk met de lichtinval kan spelen . Tevens kunt u gemakkelijk zelf bepalen hoeveel privacy u in uw kamers wilt hebben. Duo rolgordijnen worden gebruikt in moderne kantoor gebouwen en huizen gezien zij een geweldige optie voor ontwerpers zijn om zo het interieur perfect te laten aansluiten bij hun moderne styling. Raamdecoratie Sale garandeert de laagste prijs voor deze rolgordijnen en leveren een perfect cassettesysteem zodat de rolgordijnen perfect in uw vensters en kozijnen passen.