Rolgordijnen

Rolgordijnen - Bespaar 67%

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Top Zwart
  Top Zwart
  Vanaf
  € 10,55
 2. Top Wit
  Top Wit
  Vanaf
  € 10,55
 3. Top Grijs
  Top Grijs
  Vanaf
  € 10,55
 4. Top Creme
  Top Creme
  Vanaf
  € 10,55
 5. Roma Magnolia
  Roma Magnolia
  Vanaf
  € 10,93
 6. Roma Blauw
  Roma Blauw
  Vanaf
  € 10,93
 7. Roma Terracotta
  Roma Terracotta
  Vanaf
  € 10,93
 8. Sahara
  Sahara
  Vanaf
  € 10,93
 9. Roma Rood
  Roma Rood
  Vanaf
  € 10,93
 10. Roma Wit
  Roma Wit
  Vanaf
  € 12,59
 11. Roma Corian
  Roma Corian
  Vanaf
  € 10,93
 12. Roma Creme
  Roma Creme
  Vanaf
  € 10,93
 13. Roma Beige
  Roma Beige
  Vanaf
  € 10,93
 14. Roma Deer
  Roma Deer
  Vanaf
  € 9,15
 15. Roma Perzik
  Roma Perzik
  Vanaf
  € 10,58
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij bieden veruit de laagste prijs aan op ons gehele assortiment rolgordijnen. Kijk nu en vraag vrijblijvend gratis van elke gewenste stof een kleurstaal aan. Onze rolgordijnen zijn functioneel en ook nog eens decoratief doordat wij ze leveren met prachtige top cassette's en u ze kunt uitbreiden met biezen en schulpranden om ze net wat stijvoller te maken.

Kies uit mat, standaardkleuren en ook verscheidende patronen en texturen, onze collectie biedt u alles wat u kan bedenken voor een rolgordijn, doordat onze stoffen dichtgeweven zijn zijn ze van een hoge kwaliteit terwijl u niet een premium prijs betaalt. We verkopen nog geen automatische rolgordijnen of vouwgordijnen, maar de beste prijs online is bij rolgordijnfabriek.

Duurzaam, kleurecht en bestendig tegen vlekken zijn onze rolgordijnen ook nog eens weerbaar tegen temperatuur verschillen in uw huis, gezien de lage prijs zijn de daarom het ideale alternatief voor tradionetele raamdecoratie zoals gordijnen. En daarnaast kunt u in verband met de lage prijs ook nog eens wat vaker van interieur wisselen zeker als u bijvoorbeeld opgroeiende tieners heeft die wel eens wat anders willen.

Los van hun uiterlijk beschikken ze over een gemakkelijk te bedienen en soepel bedienings-mechanisme door de kwaliteits aluminium buizen die wij gebruiken. Ze zijn ivm hun licht gewicht erg gemakkelijk zelf te installeren en kunnen zowel op het plafond als een de muur worden geplaatst. Neem een kijkje op onze site en leer hoe u in een paar eenvoudige stappen ze zelf kan opmeten om zo de perfecte pasvorm te krijgen en laat ze binnen 10 werkdagen volledig op maat bij uw thuis bezorgen.