PRIVACY POLICY

Hier geven wij weer welke persoonsgegevens wij binnenkrijgen en gebruiken bij het bezoeken van onze website. Hieronder wordt dit proces duidelijk uitgelegd, mocht u hier vragen over hebben neem dan altijd contact met ons op, zie hieronder onze contactgegevens.

Wanneer u onze website bezoekt herkent onze server automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

Wij bewaren de volgende gegevens:

  • uw domeinnaam
  • uw NAW gegevens
  • mobiel en landnummer
  • emailadres
  • factuur en afleveradres

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?

Als u vragen heeft en/of opmerking mail ons dan svp op het volgende adres.

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Verstrekking aan derden:

Uw gegevens kunnen alleen worden gedeelde met derden wanneer deze partners van ons zijn en diensten aanbieden die rechtstreekt te maken hebben met de diensten die u van ons verlangt en waarvoor u de gegevens heeft opgegeven zoals bijvoorbeeld; vervoerders en betaalservices, enkel met doel u de gevraagde services te kunnen bieden. Doordat wij uw adres en contact gegevens delen met onze koerier kunnen zij uw bestelling bij u bezorgen. Wij verstrekken uitsluitend persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoer van de gevraagde service/dienst. Veiligheid van uw gegevens hebben wij met derden partijen contractueel geborgd. Raamdecoratiesale deelt geen informatie voor marketing doeleinden met derden partijen. Uw persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt en gedeeld met derden conform met de privacywetgeving die geld in de Benelux en Europa.

Cookie Policy:

Zie Cookie Policy pagina onderaan onze website.

Informatie wijzingen of inzage:

Conform met de privacywetgeving heeft u ten alle tijde recht op inzage van uw persoonsgegevens Wanneer u hiervan inzage van wenst of wanneer u een aanpassing wil doen, mail dan naar ons en wij zullen ten alle tijde uw aanvraag direct verwerken en behandelen zodat uw persoonsgegevens altijd kloppen.

Contact:

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Tevens u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.